Pocky i Luleå | Aida

Aida

Annons

Pocky i Luleå

Ville bara börja med att jag har hittat Pocky i både Luleå och Piteå. I lule så är det nära busstationen, inte på storgatan utan andra sidan. I pite är den på sundsgatan mot busstationen. Låter som att jag är på många busstationer men sanningen är att jag aldrig är det.

Anyway, just nu är jag ensam hemma men brorsan kommer om ett par timmar. Stackarn ska ta en båt imorrn som går halv 9 så han får typ inte sova ett skit. Dessutom så har han först jobbat på kappa från typ 8 till 16 sen ska han jobba på pdol som sån där första hjälpen snubbe från 18 till 3, awesome.

Ser på the Grudge just nu, amerikanarna kan verkligen inte prata japanska xD dom låter typ som att dom är zombisar eller nå, jaja kan ju inte prata nå bra japanska än men mitt mål är att prata något flytande!

Sist vill jag bara säga tack till Kenza som bloggade om The Pretty Reckless, helt sjukt bra band speciellt Taylor Momsen som är sjukt sexig, tänk om man såg ut som hon….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=txBfhpm1jI0[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats