Lågt blodtryck, farligt eller ofarligt? | Aida

Aida

Annons

Lågt blodtryck, farligt eller ofarligt?

Var till vårdcentralen idag och fick veta att jag har för lågt blodtryck, 90/60, kan det vara farligt eller är det bara jobbigt?
Annars så har jag börjat i utbildningen på folkhögskolan igen, svinigt kul att träffa alla igen ^^ synd bara att vi har det så få gånger i veckan, hade varit kul om vi hade haft det på onsdagar också men det är bara jag som tycker så så måste ju respektera att vi inte kan ha det så. Fast vi har iaf börjat gå till 15 istället för 14 ^^
Hm, något annat annorlunda är att jag ska till doktorn på fredag, hoppas jag får rätt diagnos då, schizofreni, för jag vet att jag har den men har bara svårt att få andra att förstår hur jag känner mej. Alla som jag har pratat med säger att dom inte tror att jag har det vilket gör mej sårad men hade varit mer sårad om dom har ljugit för mej.

Mina symptomer som tyder på schizofreni:
– Vanföreställningar (är sjukt paranoid)
– Hallucinationer
– Desorienterat tal

Har fler saker men förstår inte riktigt, ni tror säkert att jag är helt korkad nu och det har ni säkert rätt i, alla hatar mej som sagt och jag förstår dem.
Ska inte sluta tråkigt så, hm, jag vet :D hittade en sjukt gullig låt på youtube för några dagar sen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KS8ihqw0O-U&feature=feedu[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. micha

    Hej hej! Själv har jag också lågt blodtryck och har problem med det, men det finns saker man kan göra för att få högre men om man har jätte lågt så kan det nog vara farligt men annars är det ju bara googla om det. :) Hoppas att det är bra annars. :)

Annons
stats