8 months ago | Aida

Aida

Annons

8 months ago

Senast jag klippte mej var den 27 juni, funderar om jag borde klippa mej snart. Ja det har gått väldigt lång tid sen sist men jag har varit väldigt nog med att sköta håret ända sen dess. Det var ju som en jävla buske sist :b satt och klippte stora slingor kvällen innan den 27de bara för att jag var så irriterad på hur risigt det var.

Så här såg jag iaf ut då jag kom hem efteråt

2013-06-27 16.32.55

Nu är det typ 10cm längre eller nå sånt (10 låter mycket men det har vuxit bra). Känner små ris på vissa ställen men det syns inte och det är bara när det är typ skitigt. Känner mej som en gnälltant :b jaja jag överlever vad som än händer ju! :)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats